JeugdSportFonds - nipponwaubach

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie mag de aanvraag indienen
De aanvraag kan ingediend worden door degene die financieel verantwoordelijk is voor het kind. Dit kan zijn de ouder(s)/verzorger(s) of de hulpverlener van een kind. De hulpverlener dient dan wel gemachtigd te zijn. Een machtigingsformulier is dan noodzaklijk en dient met de aanvraag meegestuurd te worden.

Leeftijd
Kinderen in de leeftijd van 4 tot 21 jaar kunnen een aanvraag indienen bij het Jeugdsportfonds Limburg (m.u.v. gemeente Maastricht t/m 18 jaar en gemeente Venray tot 18 jaar.).
 
Vergoeding
De vergoeding zal in eerste instantie gebruikt moeten worden om de contributie te betalen. Het maximaal bedrag voor de vergoeding bedraagt  € 225,00. Als er nog geld over is kan hier kleding van aangeschaft worden. Alleen kleding wordt niet vergoed! Per kind hanteren wij een bedrag van € 25 aan overheadkosten. Dit bedrag wordt door de gemeenten betaald. Een kind kost een gemeente dus maximaal € 250,00.
 
Intermediairs
Aanvragen kunnen alleen ingediend worden door erkende intermediairs. Dit zijn professionals die betrokken zijn bij de situatie van een kind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Bureau Jeugdzorg, sociale dienst gemeente, docenten op school, GGD, MEE, Punt Welzijn, huisarts, Stichting Leergeld, maatschappelijk werk, etc.
U, als ouder(s)/verzorger(s) of de hulpverlener dient een aanvraag in bij bijvoorbeeld Leergeld Parkstad of een andere intermediair. De aanvraag kan ingediend worden via info@leergeldparkstad.nl
 
Betaling
Het Jeugdsportfonds betaald direct aan de vereniging en de winkel. Wanneer een aanvraag definitief is goedgekeurd wordt er per mail een factuurverzoek naar de vereniging gestuurd. In deze mail staat aangegeven dat het Jeugdsportfonds voor kind X de contributie gaat betalen en het verzoek om de factuur naar het Jeugdsportfonds te sturen. Zodra deze factuur binnen is zal de betaling in orde worden gemaakt.

Wat is er nodig om uw aanvraag af te handelen
 • Een kopie van de meest recente loonstrook of uitkeringsoverzicht.
 • Een kopie alimentatie.
 • Een kopie ID van uw kind (deze wordt vernietigd zodra de aanvraag is afgehandeld).
 • Wat wilt u aanvragen?
 • Wie is de instantie, wat is de naam van de vereniging of andere organisatie waar uw kind gaat deelnemen aan activiteiten?
  In ons geval: Judo en Jiu-Jitsu vereniging S.V. Nippon Waubach.
 • Wat zijn de kosten van de aanvraag?
  Het inschrijfgeld bij Nippon Waubach bedraagt € 11,50. Voor de kosten van de contributie klik hier...
 • De datum waarop de betreffende activiteit begint. 
  U dient voor onze vereniging een inschrijfformulier volledig in te vullen. De begindatum is de inschrijfdatum die onderaan op het inschrijfformulier ingevuld dient te worden.
 
Ik heb vragen over mijn aanvraag bij wie moet ik zijn?
Jeugdsportfonds Limburg
limburg@jeugdsportfonds.nl
06-50904504
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu